Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 12699
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230200922.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 030205n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2003021551
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: OLSZT 003/LL
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Schanderl, Hugo
- Daty biograficzne: (1901-1975).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Schanderl, H.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Šanderlʹ, G.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Produkcja win owocowych / H. Schanderl. - Warszawa, 1950.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCC
- Znaleziona informacja: (Schanderl, Hugo, 1901- )
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Mikrobiologiâ sokov i vin / G. Šanderlʹ. - Moskva, 1967.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: de.wikipedia, 11.07.2018
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): https://de.wikipedia.org/wiki/Hugo_Schanderl
