Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 127161

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230201645.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 100517n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2010109208

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 31705227
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/31705227

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000110511742
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000110511742

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: Q7148924
  • Źródło: wikidata
  • Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q7148924

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: OLSZT 003/msj
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: OLSZT 003/msj

046 ## - SPECIAL CODED DATES

  • Birth date: 1850
  • Death date: 1927

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Regnard, Paul
  • Daty biograficzne: (1850-1927).

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Agronomia.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 98052403
  • Source of term: kaba

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Regnard, P.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Plantes nuisibiles a l'agriculture caractères botaniques et agricoles mèthodes de destruction / par G. Fron. - Paris, 1917.
  • Znaleziona informacja: Przedm.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BnF online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: LCA online