Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 127807
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230205643.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 041203n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2004084780
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 164837507
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/164837507
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000112980147
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000112980147
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA M/LS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA M/LS
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Lemańska, Urszula.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Lemańscy, Urszula i Radosław.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Cztery pory smaku / Urszula i Radosław Lemańscy. - Białystok, 2004.
