Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 132
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230195726.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 970318n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97012332
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 2546729
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/2546729
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000117370727
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000117370727
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/ASO
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/MM
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Adams, Martin R.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Adams, M. R.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Micro-organisms in the production of food / ed. by M. R. Adams. - Amsterdam, 1986.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA online
- Znaleziona informacja: (M. R. Adams, Dept. of Microbio., University of Surrey, Guildford, Surrey, Gt. Brit.)