Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 13821
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230215205.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 970519n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97023934
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/RR
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/RR
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Strzelczak, Lucjan
- Daty biograficzne: (1945- ).
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Od autora (ankieta).
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Podstawy ekonomii rynku i marketingu w gospodarce żywnościowej : praca zbiorowa / pod red. Janusza Żmiji i Lucjana Strzelczaka. - Kraków, 1996.