Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 14265
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230215430.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 931207n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 93122542
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: GD U/AS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: GD U/LF
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: GD U/EN
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Szulce, Halina.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Szulce, H.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: INP
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Leksykon sfery spożycia / pod red. Haliny Szulce. - Poznań, 1988.