Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 14960
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230194125.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 990621n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 99025683
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 101991265
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/101991265
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000373388758
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000373388758
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/IG
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/IG
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Urbański, Marek
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (kucharstwo).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Kuchnia.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96010630
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Kuchnia marokańska / Marek Urbański przepisy. - Warszawa, 1991.