Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 14999
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230194152.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 970320n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97034346
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 163807936
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/163807936
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000389048053
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000389048053
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL U/JL
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL U/JL
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Vapiel'nik, L. M.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Wapielnik, L. M.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: 500 potraw z ziemniaków / W. A. Bołotnikowa, L. M. Wapielnik. - Wyd. 3. - Warszawa, 1986.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: PB'88 poz.10075/48