Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 1528
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230200912.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 940716n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 94207193
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 311399671
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311399671
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/IG
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/IG
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: Ł U/AP
043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO
- kod ISO: PL
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Borowiecki, Jerzy.
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Associated country: Polska.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94110000
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Agrotechnika.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97054040
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Rolnictwo.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013613
- Source of term: kaba
373 ## - ASSOCIATED GROUP
- Associated group: Instytut Uprawy, Nawożenia i Gleboznawstwa (Puławy).
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122183
374 ## - OCCUPATION
- Occupation: Agrotechnicy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 2020301248
- Source of term: kaba
375 ## - GENDER
- Płeć: 1
- Source of term: iso5218
377 ## - JĘZYK POWIĄZANY
- Kod języka: pol
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Borowiecki, J.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: INP'92/93
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kompleksowa technologia produkcji żywca wieprzowego w oparciu o kolby kukuryczy (CCM) / opracował zespół: M. Różycki [i pozostali]. - Kraków, 1984.
- Znaleziona informacja: Autor (J. Borowiecki (IUNG))