Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 169
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230195749.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 971208n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97700602
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 166184970
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/166184970
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: TOR U/PM
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: TOR U/MM
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Aguljan, S. L.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Agulan, S. Ł.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kuchnia ormiańska / [aut. S. Ł. Agulan et. al.]. - Warszawa, 1987
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCN
