Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 17080

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230202523.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 031006n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2003085361

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 66709445
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/66709445

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000116625230
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000116625230

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Sharma, Arun.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Food technology and quality evaluation / eds. Ramdane Dris, Arun Sharma. - Enfield, 2003.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: LC (authorities.loc.gov)