Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 17087
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230202530.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 031007n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2003037853
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 26575951
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/26575951
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
046 ## - SPECIAL CODED DATES
- Birth date: 1953
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Emery, Peter
- Daty biograficzne: (1953- ).
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Molecular basis of human nutrition / Tom Sanders and Peter Emery. - London, cop. 2003.
- Znaleziona informacja: (Dept. of Nutrition and Dietetics, King's Collage London)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LC (authorities.loc.gov)
- Znaleziona informacja: (Emery, Peter, 1953- )