Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC

Pozycja Hasło osobowe

Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 17090

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230202530.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 031007n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2003081604

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Hanneman, L. J.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Hanneman, Leonard John.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Bakery : flour confectionery / L. J. Hanneman. - London, 1981.
  • Znaleziona informacja: (Head of Dept. of Service Industries (formely Foof and Catering) Lancaster and Morecamble College of Further Education)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: LCC
  • Znaleziona informacja: (Hanneman, L. J. (Leonard John)