Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 1887
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230201216.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 960813n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 96637744
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 162032209
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/162032209
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000111457725
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000111457725
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/ID
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/ID
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/JL
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 197/GJ
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/MKK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Bukowski, Tadeusz
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (rolnictwo).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Rolnictwo.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013613
- Source of term: kaba
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Bukowski, T.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Pieczarki / Tadeusz Bukowski. - Warszawa, 1963.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Poradnik producenta pieczarek / T. Bukowski. - Warszawa, 1956.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Katedra Warzywnictwa Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 19.07.2017
- Znaleziona informacja: (1969 - stopień doktora)
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://www.katedrawarzywnictwa.edu.pl/homepage/tytuly-i-stopnie-nauk/16-uzyskane-tytuly-i-stopnie-naukowe
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Publikacje Katedry Warzywnictwa, 19.07.2017
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://www.au.poznan.pl/kw/publikacje/publ.htm