Normal view
MARC view
Entry Hasło korporatywne
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 19929
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204930.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 040920n||a|znnaabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2004054075
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 311224214
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311224214
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/aps
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/aps
110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Instytut Warzywnictwa (Skierniewice).
- Nazwa jednostki podrzędnej: Dział Upowszechniania, Promocji i Informacji Naukowej.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Dział Upowszechniania, Promocji i Informacji Naukowej Instytutu Warzywnictwa w Skierniewicach.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Warzywa polowe i ochrona roślin" / [oprac. redakcyjne Franciszek Adamicki, Jan Smoter, oraz pracownicy Działu Upowszechniania, Promocji i Informacji Naukowej]. - Skierniewice, 2004.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: www.inwarz.skierniewice.pl/ramka.php?temat=oinst