Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 20937
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230205930.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 050110n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2005030403
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 85267078
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/85267078
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000109213289
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000109213289
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kilcast, David.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Texture in food. Vol. 2 / ed. by David Kilcast. - Boca Raton, 2004.
- Znaleziona informacja: (Leatherhead Food International, UK)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA
