Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 20972
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230205946.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 050112n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2005030526
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 94391802
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/94391802
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000116889359
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000116889359
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Barrows, A. B.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Barrows, Arthur Basil.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Bakery specialities / A. B. Barrows. - London, 1984.
- Znaleziona informacja: (Dept. of Bakery, Tameside College of Technology, Ashton-under-Lyne)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA
- Znaleziona informacja: (Barrows, A. B. (Arthur Basil).
