Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 22156
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230211522.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 050606n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2005121604
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 161893825
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/161893825
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000111382161
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000111382161
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL M/mm
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Chybowski, Zygmunt.
374 ## - OCCUPATION
- Occupation: Inżynierowie.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050733
- Source of term: kaba
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Chybowski, Z.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Przemysł fermentacyjny / Z. Chybowski, J. Pęczak. - Warszawa, 1954.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Co to jest cukier i jak się go wytwarza : odczyt Zygmunta Chybowskiego wygłoszony przed mikrofonem Polskiego Radja w Warszawie w dniu 6 stycznia 1929 roku. - Warszawa ; Poznań, 1929.
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: INP'1959-60 '79 '85