Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 22239
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230211641.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 050615n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2005122561
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 93630718
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/93630718
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000116879564
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000116879564
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Harlander, Susan K.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Harlander, Susan.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Genetic modification in the food industry / ed. by Sibel Roller and Susan Harlander. - London, 1998.
- Znaleziona informacja: (Agricultural Research The Pillsbury Company, Pillsbury Technology Center)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA
- Znaleziona informacja: (Harlander, Susan K.)