Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 22418
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230203952.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 040507n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2004076207
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 102136235
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/102136235
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000071981230
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000071981230
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q108061242
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q108061242
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL M/KW
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL M/KW
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/aps
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Rogala, Jan
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (kulinaria).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Kuchnia.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96010630
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Nalewki stare i nowe / wybrał i wstępem opatrzył Jan Rogala. - Warszawa, cop. 2003.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Przetwory domowe czyli Spiżarnia babci Teodory / [zebrał i oprac. Jan Rogala]. - Ożarów Mazowiecki, cop. 2010.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online