Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 23758
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230201203.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 030313n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2003093280
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 163837822
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/163837822
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000112437304
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000112437304
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/HW
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/HW
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Jarmoluk, Andrzej.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Prawodawstwo europejskie w przemyśle mięsno-drobiarskim / [oprac. Andrzej Jarmoluk et al.]. - Olsztyn, 2001.
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: INP'2000
