Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 25729
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230194800.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 961218n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 96639831
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 163019807
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/163019807
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000111996817
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000111996817
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LL
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LL
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/HW
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/aps
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Wojtoń, Bolesław
- Daty biograficzne: (1937- ).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Wojtoń, Bolesław J.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: INP'1995/96
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Wpływ askorbinianu sodu na hamowanie rozwoju Clostridium perfringens przez azotyn sodu w badaniach in vitro i w pasteryzowanych konserwach mięsnych / Bolesław Wojtoń. - Puławy, 1993.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Zarys dziejów weterynarii Ziemi Rzeszowskiej w latach 1871-2000 / Władysław Łukaszyński. - Rzeszów, 2003.
- Znaleziona informacja: Biogram
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Nauki weterynaryjne w ochronie zdrowia publicznego : materiały sesji naukowej, Warszawa, 7 maja 2002 / [red. wyd. Bolesław J. Wojtoń]. - Puławy, 2002.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online