Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Łysiak, Grzegorz. (Hasło osobowe)

Preferred form: Łysiak, Grzegorz.

Inżynieria i aparatura przemysłu rolno-spożywczego.

Kp. Wpływ właściwości fizycznych surowców roślinnych na przebieg procesu rozdrabniania / Łysiak Grzegorz. - Lublin, 1997.

OPI online, 27.04.2021 (Grzegorz Jan Łysiak)

Author information
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • Field of activity: Inżynieria rolna.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Inżynieria mechaniczna.
  • Field of activity: Inżynieria produkcji.
  • Associated group: Akademia Rolnicza (Lublin). Wydział Inżynierii Produkcji.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2005039356

  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Inżynierii Produkcji.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2010069055

  • Associated group: Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej. Oddział (Lublin).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 97049462

  • VIAF ID: 163623606
  • ORCID: 0000-0002-4942-3050
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Occupation: Naukowcy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051060