Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 26675
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230201104.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 070320n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2007096594
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 67964324
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/67964324
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000082567000
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000082567000
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/RA
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/RA
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: May, C. G.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: May, C. George.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: British poultry standards. - London, 1971.
- Znaleziona informacja: Red.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA online