Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 27561
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230215312.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 971127n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97019344
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 101927452
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/101927452
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000072317892
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000072317892
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA U/EK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA U/EK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Swulińska-Katulska, Aleksandra.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Katulska, Aleksandra Swulińska-.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Tradycyjne potrawy wielkopolskie / koncepcja i red. merytoryczna Jerzy Szyło, Jan Gawęcki. - Poznań, 1997.
- Znaleziona informacja: Współaut.