Normal view
MARC view
Entry Nazwa imprezy
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 29695
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230211008.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 080724n||a|znnaabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2008033121
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 143918324
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/143918324
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
111 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA IMPREZY
- Nazwa imprezy: International Symposium on Condition and Meat Quality of Pigs
- Numer imprezy: (2 ;
- Data imprezy: 1971 ;
- Miejsce imprezy: Zeist).
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Proceedings of the 2d International Symposium on Condition and Meat Quality of Pigs, held at the Research Institute for Animal Husbandry 'Schoonoord', Zeist, March 22-24, 1971. - Wageningen, 1971.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCC online
