Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 29869

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230211652.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 080929n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2008058200

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 91666119
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/91666119

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000117747707
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000117747707

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Taylor, A. A.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Taylor, Arthur A.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Accelerated processing of meat / edited by A. Romita, C. Valin and A. A. Taylor. - London, 1987.
  • Znaleziona informacja: (AFRC Food Research Institute, Langford, Bristol, UK)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: LCA online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNCR online
  • Znaleziona informacja: (Taylor, Arthur A.)