Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 30332
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230214944.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 970924n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97064623
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 166182466
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/166182466
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000113709076
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000113709076
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/MN
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/MN
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: OLSZT 003/sp
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Stachowski, Tadeusz.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Stachowski, T.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego / pod red. Tadeusza Stachowskiego. - Olsztyn, 1987.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Some aspects of cost analysis as the basis of altering and improving the structure of the milk industry / B. Imbs and T. Stachowski.- [s.l.], 1959.