Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 2

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 30332

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230214944.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 970924n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 97064623

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 166182466
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/166182466

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000113709076
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000113709076

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/MN
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/MN
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: OLSZT 003/sp

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Stachowski, Tadeusz.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Stachowski, T.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego / pod red. Tadeusza Stachowskiego. - Olsztyn, 1987.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Some aspects of cost analysis as the basis of altering and improving the structure of the milk industry / B. Imbs and T. Stachowski.- [s.l.], 1959.