Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 30493
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230214140.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 991124n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 99091933
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 102052068
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/102052068
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000071974874
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000071974874
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL U/AG
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL U/AG
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Salamon, Magda.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Gotujemy inaczej / Éva Monspart, Magda Salamon. - Wyd. 2. - Warszawa, 1989.
