Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 31769
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230195154.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 061025n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2006105373
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 3926706
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/3926706
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000034674450
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000034674450
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA M/BA
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA M/BA
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Egan, Jeanette P.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Egan, Jeanette.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kuchnia dla diabetyków / Jeanette Egan, Wynnie Chan. - Warszawa, cop. 2006.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA online