Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 31813
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204844.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 990701n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 99005796
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 102022396
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/102022396
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000072412961
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000072412961
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/HW
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/HW
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Janik, Danuta.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Organizacyjne, technologiczne i techniczne uwarunkowania przy projektowaniu i eksploatacji zakładów gastronomicznych / aut. Halina Kubińska [et al.]. - Warszawa, 1989.
- Znaleziona informacja: Red.
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: INP'1997/98