Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 3218
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230202507.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 940407n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 94205451
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 101767458
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/101767458
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 000000007221819X
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/000000007221819X
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/LS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/LS
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA N/PBmkr
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Drewniak, Teresa.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Analiza techniczna w przemyśle mięsnym / Teresa Drewniak. - Wyd. 5. - Warszawa, 1993.