Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 32528
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230215412.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 090714n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2009116527
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 30141792
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/30141792
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000110499464
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000110499464
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
046 ## - SPECIAL CODED DATES
- Birth date: 1954
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kockelmann, Peter
- Daty biograficzne: (1954- ).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Rolnictwo.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013613
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Untersuchungen zur Veränderung der Ethylenchlorhydrin-Konzentration während der Zubereitung und Lagerung von Lebensmitteln und Versuche zur Reduzierung des Ethylenchlorhydrin-Gehaltes in begasten Trockenprodukten / vorgelegt von Peter Kockelmann. - Bonn, 1984.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: DNB online