Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 2

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 34605

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230215738.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 970929n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 97084907

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 13597550
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/13597550

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000117442727
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000117442727

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: Q55091853
  • Źródło: wikidata
  • Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q55091853

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LL
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LL
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: OLSZT 003/HP

046 ## - SPECIAL CODED DATES

  • Birth date: 1894
  • Death date: 1981

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Tressler, Donald Kiteley
  • Daty biograficzne: (1894-1981).

368 ## - INNE ATRYBUTY OSOBY LUB CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Title of person: prof. chemii

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Chemia.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94205708
  • Source of term: kaba

374 ## - OCCUPATION

  • Occupation: Chemicy.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339
  • Source of term: kaba

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Tressler, Donald K.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: The freezing preservation of foods. Vol. 1 / ed. by Donald K. Tressler [et al.]. - Westport, Connecticut, 1968.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Fundamentals of food freezing / Norman W. Desrosier ed.-in-chief, Donald K. Tressler. - Westport, cop. 1977.