Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 34605
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230215738.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 970929n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97084907
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 13597550
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/13597550
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000117442727
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000117442727
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q55091853
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q55091853
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LL
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LL
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: OLSZT 003/HP
046 ## - SPECIAL CODED DATES
- Birth date: 1894
- Death date: 1981
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Tressler, Donald Kiteley
- Daty biograficzne: (1894-1981).
368 ## - INNE ATRYBUTY OSOBY LUB CIAŁA ZBIOROWEGO
- Title of person: prof. chemii
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Chemia.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94205708
- Source of term: kaba
374 ## - OCCUPATION
- Occupation: Chemicy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339
- Source of term: kaba
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Tressler, Donald K.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: The freezing preservation of foods. Vol. 1 / ed. by Donald K. Tressler [et al.]. - Westport, Connecticut, 1968.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Fundamentals of food freezing / Norman W. Desrosier ed.-in-chief, Donald K. Tressler. - Westport, cop. 1977.