Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC

Pozycja Hasło osobowe

Liczba rekordów, w których użyto hasła: 2

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 34643

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230200630.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 100305n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2010179347

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 162971587
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/162971587

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000111967506
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000111967506

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: SZCZ M/HS
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: SZCZ M/HS

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Rożnowski, Jacek.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Wybrane zagadnienia z chemii żywności / pod red. Teresy Fortuny i Jacka Rożnowskiego. - Kraków, 2009.