Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 6

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 35727

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230215444.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 001128n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 00098473

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 311203537
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311203537

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LL
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LL

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Szymański, Jan
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (warzywnictwo).

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Warzywnictwo.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97055403
  • Source of term: kaba

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Wpływ substancji chemicznych i czynników fizycznych na mikroorganizmy występujące w uprawach Agaricus bisporus (Lange) Imbach. i Agaricus bitorquis (Quél.) Sacc. / Jan Szymański. - Skierniewice, 1998.