Widok standardowy
Widok MARC
Pozycja Hasło osobowe
Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 36156
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230210755.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 050317n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2005093485
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 162089163
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/162089163
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000111487182
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000111487182
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/42UN
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/42UN
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Nalewczyńska, Magdalena.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Alergie pokarmowe / Mirosław Jarosz, Dzieniszewski. - Warszawa, cop. 2004.
- Znaleziona informacja: Współaut.
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: http://bazy.opi.org.pl/