Widok standardowy
Widok MARC
Pozycja Hasło osobowe
Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 36210
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204212.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 101118n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2010300750
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/MB
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/MB
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Gerstenberg Kirkeby, Pernille.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Kirkeby, Pernille Gerstenberg.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Współczesna margaryna : aspekty technologiczne i żywieniowe / pod red. Krzysztofa Krygiera. - Warszawa, 2010.
- Znaleziona informacja: Współaut.