Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 36420
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230203521.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 040310n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2004045523
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 102127844
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/102127844
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000117926684
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000117926684
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/bs
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/bs
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Hörist, Klaudia.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Właściwe i smaczne żywienie po zawale / Sven-David Müller przy współpracy z Birgit Bahnsen i Klaudią Hörist. - Warszawa, cop. 2004.
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: KVK (http://www.ubka.uni-karlsruhe.de/hylib/en/kvk.html)