Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 37067

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230205017.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 110120n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2011100734

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 305239651
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/305239651

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/EW
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/EW
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 197/EW

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Ho, Peter.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Ho, P.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Experiments in unit operations and processing of foods / Margarida Vieira, Peter Ho. - New York, 2008.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BL online