Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 37067
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230205017.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 110120n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2011100734
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 305239651
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/305239651
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/EW
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/EW
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 197/EW
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Ho, Peter.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Ho, P.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Experiments in unit operations and processing of foods / Margarida Vieira, Peter Ho. - New York, 2008.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BL online