Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC

Pozycja Hasło osobowe

Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 37080

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230205227.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 110203n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2011141442

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 32507015
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/32507015

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000040753438
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000040753438

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/EW
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/EW

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Arnold, Sigrid.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Arnold, S.
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (żywienie).

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Sensorische Lebensmitteluntersuchung / Ralph Neumann, Pal Molnar, Sigrid Arnold. - Leipzig, 1983.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: DNB online