Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 37187
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230205145.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 110131n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2011141160
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 249513943
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/249513943
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000370043711
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000370043711
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q122529786
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q122529786
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: Ł 30/MPo
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: Ł 30/MPo
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Sitkiewicz, Iwona.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Właściwości fizyczne żywności / pod red.: Zbigniewa Pałachy i Iwony Sitkiewicz. - Warszawa, 2010
