Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 38203

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230212105.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 080527n||a|nnnabbn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2008046618

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 58/MN

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Bal, Antoni
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (mleczarstwo).
  • Tytuł: Wyrób i wady masła
  • Język tekstu: (pol.)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Mikrobiologia mleczarska oraz Wyrób i wady masła / Antoni Bal. - Rzeszów, 1939.
  • Znaleziona informacja: Dz. współwyd.