Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 38203
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230212105.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 080527n||a|nnnabbn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2008046618
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 58/MN
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Bal, Antoni
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (mleczarstwo).
- Tytuł: Wyrób i wady masła
- Język tekstu: (pol.)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Mikrobiologia mleczarska oraz Wyrób i wady masła / Antoni Bal. - Rzeszów, 1939.
- Znaleziona informacja: Dz. współwyd.
