Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 38396
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230212638.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 110921n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2011130377
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 101654858
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/101654858
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000072122649
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000072122649
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q124612123
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q124612123
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/GJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/GJ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Olszewski, Witold
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (mikrobiologia).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Mikrobiologia.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010490
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Uaktywnienie fermentacji cytrynowej u pleśni Aspergillis niger / Witold Olszewski. - Kraków, 1952.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol