Normal view
MARC view
Entry Hasło korporatywne
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 39157
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230210905.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 050405n||a|znnaabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2005051963
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 161493185
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/161493185
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/aps
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/aps
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/GZs
110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Instytut Uprawy, Nawożenia i Gleboznawstwa (Puławy).
- Nazwa jednostki podrzędnej: Zakład Hodowli i Uprawy Roślin Specjalnych.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Zakład Hodowli i Uprawy Roślin Specjalnych Instytutu Uprawy, Nawożenia i Gleboznawstwa w Puławach.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Zakład Hodowli i Uprawy Roślin Specjalnych IUNG w Puławach.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Zakład Hodowli i Uprawy Roślin Specjalnych.
665 ## - NOTA HISTORYCZNA
- Nota historyczna: Zakład Hodowli i Uprawy Roślin Specjalnych IUNG w Puławach powstał w 1992.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Bibliografia publikacji Zakładu Hodowli i Uprawy Roślin Specjalnych (1984-1993) / Julian Migdal, Irena Araźna, Zofia Frydecka. - Puławy, 1994.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: www.iung.pulawy.pl/NUS_H.html
