Normal view
MARC view
Entry Nazwa imprezy
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 39681
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230215452.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 120327n||a|znnaabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2012020384
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 130792181
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/130792181
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/EW
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/EW
111 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA IMPREZY
- Nazwa imprezy: International Symposium on Catering Systems Design
- Numer imprezy: (2 ;
- Data imprezy: 1979 ;
- Miejsce imprezy: Harrogate).
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Advances in catering technology / ed. by G. Glew. - London, 1980.
- Znaleziona informacja: S. przedtyt.:(Proceedings of the Second International Symposium on Catering Systems Design organised by the Catering Research Unit, University of Leeds, and held in Harrogate, England, 10-13 September 1979.)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BL online