Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 39815
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230200137.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 100203n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2010082366
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 48173378
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/48173378
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000116366857
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000116366857
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/AS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/AS
046 ## - SPECIAL CODED DATES
- Birth date: 1906
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Brown, William Henry
- Daty biograficzne: (1906- ).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Brown, W. H.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. An introduction to the seasoning of timber / W. H. Brown. - Oxford [etc.], 1965.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCC online