Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 39874
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230194752.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 091024n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2009095538
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 311283695
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311283695
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000438386797
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000438386797
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KAT U/DL
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KAT U/DL
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 197/EW
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/MM
046 ## - SPECIAL CODED DATES
- Birth date: 1910
- Death date: 1986
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Baltes, Josef
- Daty biograficzne: (1910-1986).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Baltes, J.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Analyse der Fette und Fettprodukte einschliesslich der Wachse, Harze und verwandter Stoffe. 1, Allgemeiner Teil / unter Mitwirkung von J. Baltes [et al.]. - Berlin, 1958.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: COPAC online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Gewinnung und Verarbeitung von Nahrungsfetten / von Josef Baltes. - Berlin ; Hamburg, 1975.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: DNB online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Strona Deutsche Gesellschaft für Fettwissenschaft e. V. - DGF, 24.04.2012
- Znaleziona informacja: (Biogram)
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://www.dgfett.de/awards/