Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 40254
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230195139.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 120702n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2012053477
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 13937492
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/13937492
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 000000003263835X
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/000000003263835X
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/EW
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/EW
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: MacDonald, June Fessenden.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Agricultural biotechnology : food safety and nutritional quality for the consumer / June Fessenden MacDonald. - Ithaca, 1990.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA online
