Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 40671
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230205244.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 970321n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97004409
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 280259905
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/280259905
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000387306485
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000387306485
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/HS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/HS
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: OLSZT 003/DK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kasiński, Kazimierz.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Kasiński, K.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Organizacja pracy i produkcji w przedsiębiorstwach przemysłu rolno-spożywczego / Kazimierz Kasiński. - Warszawa, 1966.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Warunki sanitarne i higiena procesów technologicznych w przemyśle spożywczym / A. I. Gessen. - Warszawa, 1954.
- Znaleziona informacja: Tł. z ros.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online
